Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: козметика / Нега косе
Nivea шампон 250мл Витал

Детаљи
+

Заштита и брига да можете да видите и осећате, даје Nivea шампон 250мл Витал косу. Када се редовно користи, свака коса постаје гушћа и пуније. Кератин и нар обезбеди обим и испоручи важне састојке за негу косе.

Брига формулацију за пуније косе

У циљу јачања структуру косе и да дају већи волумен фином длаком, 250мл екстракт нара и течни кератин се обрађују у формулисању заштите од Nivea шампон Витал. Нар јача косу и чини да изгледа пуније, течност кератина формира омотач око сваке длаке, не само да штити, већ и структура длаке изнутра напоље регенерише. Коса изгледа здраво и пун, осећа јак и гипка и може се добро стилизован.

Коса китови шампон за свакодневну употребу

Нежне и чишћење клима средства како би се осигурало да се Nivea шампон 250мл Витални се користити свакодневно без тежине косу. Отприлике величине ораха mенге шампон нежно масирати се у косу и има кратак. Да ли је онда испран темељно чистом водом. Коса је тада спремна за даљу негу или стајлинг. Посебно се препоручује су производи виталног серије Nivea, који допуњује дејство шампона одрживог.

Мере
+

0.035 Метар (m)
0.07 Метар (m)
0.2 Метар (m)

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни