Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: козметика
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Nivea Лак ултра стронг за посебно јаке чекање
Детаљи
+

Nivea Хаирспраи ултра стронг 250мл је савршена комбинација ултра стронг чекање и високо квалитетну негу за здраву косу. То обећава да одржи и обим без компромиса.
Фиксација и станица за цео дан
Као стајлинг спреј производ пружа косу са дуготрајним фиксације за 24 сата. Упркос ултра-јаке одржавање, корисник не мора да буде плаши царинском косе има: микро-Казна распршивач обезбеђује да Nivea коса спреј савршено дистрибуира у коси. Стога, може се касније лако чешља поново. Поред тога, коса добијена коришћењем стајлинг спреја видно више сјај и савршена основа за гламурозни стајлинг који седи поуздан.
Савршена заштита за стиле косу
Дневним стајлинг коса тешки оптерећења морају да издрже. Nivea xаирспраи ултра стронг 250мл храни косу увек тако чак и са честим стајлинг не Штета која се наноси на косу. Коса не исушује због неге формули иновативног. Интегрисани систем кератин-заштите обезбеђује очување природног кератина у коси, што заузврат је одговоран за структуру косе. Кератинформел прекрива косу и тако спречава штетни утицаји продиру споља и може да уништи косу. Истовремено ултра стронг спреј за косу садржи различите Царе-витамина који дају глатка и мека осећај косе.
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни