Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: козметика
Nivea Деоспраи Стрес Протецт за мушкарце - поуздано штити

Детаљи
+

Посебно мушкарци зној под стресом брзо и одрживо. Непријатне нуспојаве ублажава В Nivea Деоспраи Стрес Протецт за мушкарце са ефективном антиперспирант заштита која траје до 48 сати. Пазуха влажност и мирис, тако да нема шансе.
Заштита од пазуха зној и одрживог негу У В Nivea Деоспраи Стресс Протецт за мушкарце комбинује два активни састојци су исти који су доказали да се спречи знојење. У комбинацији, они формирају ненадмашну дуо, и замените пазуха влагу и мирис тела од виталног мушког мириса. Кроз укључен уље авокада и одсуство алкохола у формулисању осетљиву кожу испод пазуха је заштићен и збринути у исто време, кожа осећа сува и глатка.
Лак за коришћење - дуготрајан ефекат b Nivea дезодоранс у спреју за мушкарце Протецт стрес се примењује после туширања или купања и једноставно прска испод пазуха. Пре облачења спреј треба да се потпуно осуши. Приликом наношења, уверите се да је кожа иритирана или не повређен. За купатило В Nivea Деоспраи Стрес Протецт за мушкарце је доступан у 150мл спреј може, у покрету, ту је практично 35 мл паковање који стаје у сваки џеп.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни