Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: козметика / Нега коже

Нега коже

Сортирај по: стандард
Filter articles
1 2
YOUMAXX депилатори восак Нега коже YOUMAXX депилатори восак
од 8,60 € *
19,11 € / 1000 g
YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer - Восак Цоолер Нега коже YOUMAXX Bye Bye Hair Wax Warmer - Восак Цоолер
од 18,95 € *
14,80 € / 1000 g
YOUMAXX Bye Bye Hair Cotton Roll - депилатори Нега коже YOUMAXX Bye Bye Hair Cotton Roll - депилатори
18,95 € *
27,87 € / 1000 g
AXE Дезодоранс у спреју 150 мл Нега коже AXE Дезодоранс у спреју 150 мл
1,99 € *
1,33 € / 100 ml
Себаме Лотион 200 мл Нега коже Себаме Лотион 200 мл
6,25 € *
3,13 € / 100 ml
Хранљиве ампуле 10к 3мл Нега коже Хранљиве ампуле 10к 3мл
18,16 € *
60,53 € / 100 ml
Сиис алга маска хибискус Нега коже Сиис алга маска хибискус
6,32 € *
21,07 € / 100 g
Bi-es Dynamix Schwarz EDT 100ml Нега коже Bi-es Dynamix Schwarz EDT 100ml
23,26 € *
23,26 € / 100 ml
Сортирај по: стандард
1 2
Нега коже природном козметиком: само најбоље за вашу кожу
Кожа је највећи људски орган али истовремено и најосетљивији. Код одраслог човека кожа заузима површину од око два квадратна метра. Она је сваки дан изложена многобројним оптерећењима. Мора одолети врућини, хладноћи, прашини, влази, изложености сунчевом зрачењу и многим другим утицајима. Средства за чишћење и друге супстанце долазе такође у додир са кожом и оштећују је. Зато је веома важна добра и редовна нега коже која је додатно не оптерећује. Природна нега коже почиње производима природне козметике lavera и YОUMAXX које за вас имамо у понуди у нашој wеllness продавници.

Нудимо вам богат асортиман веома квалитетних производа којим своју кожу можете дуготрајно и ефикасно неговати. Наша природна козметика за негу коже не садржи вештачке додатке и штетне материје. Све сировине које су коришћене у ту сврху потичу из контролисаног и биолошког узгоја или цертификованог сакупљања самониклог биља што је карактеристично за наше хемијски необрађене производе за негу коже. Код производње природне козметике свакако се одустало од хемијских конзерванса и хемијских мириса. То јасно показује да је тежиште на природним биљним активним супстанцама. Ми не радимо опите на животињама са готовим производом или са сировинама коришћеним у ту сврху.

Пронађите одговарајуће производе за ваш тип коже и направите за себе ваш сопствени beauty програм. Допустите да ваша кожа заблиста уз праву негу и притом је ефикасно подржите тако што ћете је заштитити од спољних утицаја. Ако је ваша кожа иритирана, напета, ако се перута или црвени, то је знак да је вашем највећем органу потребна помоћ и нега. Али и опуштена или наборана кожа те кожа без сјаја могу бити знак да се ваша кожа више не може сама носити с утицајима животне средине и свакодневицом. Зато немојте дозволити  да ваша кожа шаље негативне сигнале него је подржите сваки дан лаганом природном негом.

Благи лосион за прање је најбоље подесан за чишћење коже, а може се такође употребљавати за осетљиву кожу лица. Повремени пилинг ефикасно уклања сухе љускице коже док умирујућа маска која следи после тога даје потребну хидрацију и кожи враћа глаткост. Крема за негу која садржи састојке лековитог биља и природних материја је идеално подесна за дневну негу. За негу тела је савршен лосион за тело. Лако се наноси и брзо се упија. Никако се не требају заборавити руке. Оне су често изложене грубим третманима. Стога не сме недостајати хидратантна крема за руке из редова природне козметике.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€