Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: козметика / Нега коже
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Dove Цреам Схеа бутер и Ванила мирис 300мл - мажење нега
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Са схеа путер и пријатно топло ваниле мириса коже са применом дове крема схеа бутер и ваниле 300мл парфема је нарочито богата размажена. Кожа је приметно мекши и лакши, деликатан мирис опушта и смирује.

Схеа бутер за богате негу коже

Схеа бутер, такође познат под именом Схеа бутер се вади из семена тропског Каритебаумс. Поред производа за личну негу да неко овакав кремасту, кремасту конзистенцију, са друге стране, кожа је кожа-пријатељски одржава висок удео незасићених масних киселина и унсапонифиабле компоненте схеа маслаца и интензивно заштићена. Посебно осетљиву кожу која је склона перути, користи од схеа маслаца у Dove крема схеа бутер и Ванилла парфему. Руцкфеттунгсвермоген као што је способност да се вежу вода се повећава, кожа поприма меку сјајем.

Дневни апликација за лепу кожу

Дове крема Схеа бутер и Ванила мирис може да се користи свакодневно и погодан је за цело тело. Након купања или туширање, крема се наноси на кожу и лагано масира. Кожа одмах осећа глатка и мека и изгледа свеже и здраво. Ванила мирис обавија око тела за дуго времена и испољава своју опуштајући ефекат на чула.

Мере
+
0.045 Метар (m)
0.045 Метар (m)
0.174 Метар (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни