Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: козметика / Нега коже
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Elina Лукури Фруит туш за благи чишћење
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Воћни свеже туш забава ујутро освежава и чини вам стане на дан. Elina-Луксузни Воће туширање 300 мл са својим различитим укусима пружа савршен укус за сваки тип мириса.

Блага чишћење од главе до пете

Плод туш са благом делујући пене чисти темељно цело тело и оставља пријатан мирис, деликатно Канцеларија фестивала са неопходном свежине за тај дан. Најповољнији 300 мл паковање је дуготрајан, гел за туширање у различитим воћним мирисима је подједнако погодан за употребу у складу са сауна, базен и спорта за јутарње тушем.

Воћни миришљаве Туш забава

Тушеви је далеко много више од пуког тела чишћења. Укуси садржане у луксузном туш освежите чула са својим мирисом и развију индивидуални потпоурри да траје дуго. Јер су укуси су толико различити, Elina-Луксузни Воће туш је 300 мл у различитим варијантама. Сочно шипак моћан, освежавајући зелена јабука, воћно-Свеет диња и слатко-кисео Црвени грожђа створити са својим препознатљивим укусима сензуални амбијент за одличан почетак дана.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни