Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: козметика / Прибор за wellness
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

Прибор за wellness

Сортирај по: стандард
Filter articles
YOUMAXX педикир сет Прибор за wellness YOUMAXX педикир сет
од 5,41 € *
YOUMAXX Дуфтлицхт Прибор за wellness YOUMAXX Дуфтлицхт
17,25 € *
Сортирај по: стандард
Нека wellness постане задовољство опуштања
Wеllness подразумева благостање духа и тела те опуштање. Wеllness третман пружа мали бег од свакодневице. Масажа, маникирa, педикирa, сауна, парна купка или козметички третман, све оно што је корисно за опуштање и пријатан осећај обухваћено је појмом wellness. Притом осим саме примене одлучујућу улогу имају амбијент и употребљена помоћна средства. Третман у козметичком студију је само упола опуштајући ако су ручници груби и гребу. Масажа врућим камењем није угодна ако је камење погрешно угрејано. Стога вам ми нудимо избор прибора за wellness како би третман постао право задовољство.

Било за професионалну примену у студију или за приватну употребу у свом дому, сви наши производи направљени су тако да омогућавају опуштајући доживљај wеllnessa. Опуштање је тако лако направити. Наш прибор за педикиру и маникиру олакшава рад и додатно пружа удобност како би третман био што угоднији. Наш прибор за козметику такође испуњава високе захтеве. Ви или ваши клијенти се можете опустити током масаже врућим камењем који су у нашем грејачу савршено угрејани. На тај начин се за један угодни тренутак могу заборавити свакодневица а можда и бриге. Живот може бити тако леп, а наш прибор за wellness ефикасно подржава свесни ужитак.

Wеllness није само одмарање и опуштање него и мелем за душу. За тренутак се успорава често ужурбан живот и одлази се у мирне воде. Посебан утицај овде има амбијент. Само у угодној и мирној атмосфери може се посебно уживати у овом стању мира и опуштања. Наш прибор за wеllness удовољиће и овом захтеву. Његов дизајн је једноставан и стилски дотеран тако да се уклапа у сваки просторни концепт. Уверите се лично у нашој wеllness продавници и виртуелно прошетајте кроз нашу понуду - сасвим опуштено, без непотребних вожњи и притиска да морате водити рачуна о радном времену. Наша онлајн продавница је за вас отворена 24 часа дневно сваки дан у години. Ту wellness почиње одмах док купујете. Опустите се и уђите.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни