Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: козметика / Прибор за wellness
YOUMAXX - да би се загрејали камење масажу
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Из Азијеврућ камен масажа је да смањује стрес и опуштајуће дејство у дубине. Мусцле тензије су решени, све у свему, повећава општу добробит. Понуђено јекамен масажа вруће у салоне за масажу, али иу другим областима, као и козметике у спа и веллнесс објеката.
За спровођење овог иновативног и умирујуће врсте масажа су потребни разни додаци. Срце масаже су вруће камење су обично направљени од базалта. Они су постављени на тело, топлота чувају у камење простире се на дубину коже. Такође су погодни вруће камење масажа за циљане примене, посебно кружним покретима се може добро извршити. Идеалан за грејање камење је YOUMAXX FEEL STONED Heater - Масажа камење грејање апарат. Уређај захтева конвенционални напајање, регулатор температуре може се изабрати згодно жељену температуру. Интегрисана контрола лампа показује грејања стање уређаја, лампа се гаси, изабрана температура је достигнута у уређају. Вруће камење су уклоњени са дрвеном кашиком, осушена и стављен на здраву кожу.

Мере
+
0.3 Метар (m)
0.47 Метар (m)
0.17 Метар (m)
инструкције
+

Uvek prvo stavite kamenje u uređaj a zatim ga napunite vodom!

1. korak: Pre prvog korištenja isperite sve kamenje.

2. korak: Uključite mrežni kabel u utičnicu, namjestite uređaj i odaberite željenu temperarturu opetovanim pritiskanjem + dugmeta na levom zaslonu. U desnom prozorčiću će se prikazati aktuelna temperatura. Kada je voda dostigla željenu temperaturu, ona se uz minimalna talasanja automatski održava.

3. korak: Kada indikatorska lampica svetli, to pokazuje da grijač uređaja zagrejava. Ako lampica ne svetli, to znači da je dostignuta željena temperatura.

4. korak: Pažljivo izvadite prvi kamen iz spremnika za vodu. Proverite temperaturu tako što ćete ga držati u ruci. Kamen treba da bude topao a temperatura ne sme da bude neugodna.

5. korak: Nakon završetka primene isključite uređaj.


Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни