Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: козметика / Прибор за wellness
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Педикир папуче су посебно између третмана
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Нега стопала је важна тачка у козметици, који често долази прилично кратак. Приуштите себи и својим клијентима свеобухватну негу стопала и педикир са свим додацима. За време између третмана, нарочито после фоотбатх, наши педикир тапочка су савршен алат.
Постојећи пена пете сандале су удобне и доступни у многим јарких боја. Понуда сваком купцу посебан пар ципела које сте дезинфиковати после купца, али треба да се користи само за овог клијента, или користити као тапочка за једнократну употребу. Ваши клијенти не јављају кроз ципеле директно на поду.Гумени ђон отпоран је то искористио и нуди на квалитетном подова, као што су плочице, савршено уклапа. Сазнајте више боја, ваш омиљени боје, и да вам тако светле боје одблесака у ноктом или козметички салон.
Наћи ћете нашу широку палету, поред педикир тапочка наравно све остало што вам је потребно за негу стопала и педикир. Све за нокте салон и велики број производа у области козметике носимо. Видите и сами од нас и наших услуга. Бићете потпуно одушевљен.
Нудимо вам много година искуства у производњи високо квалитетних производа који подлежу свим европским стандардима и производе се у најновијим истраживањима UV гел.

Мере
+
0.24 Метар (m)
0.115 Метар (m)
0.006 Метар (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни