Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: уређаји / Столно осветлјенје
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-ЕОN LED лампа задатак је сјајно осветљено истовремено економски унд
Детаљи
+

Хигијена и чистоћа би требало да буде приоритет у ноктију дизајн и ноктију вајање

Поред тога, укључите вежбе и правилан рад материјала и алата на главним тачкама. Многи ноктију салону опрему и задатак светло припада сваком десктопу.Задатак светло је најважнији справа на радном столу. За ноктију и наил дизајна право осветљење је неопходно како би се савршено ради. Наш NAIL-ЕON LED светло за посао пружа савршен радно окружење и осветљава свој пут до раскошних слојева модела.LED NAIL-EON одсјаја и без ниског зрачења. Светле беле LED технологији светлосних вредности постигнуто само као светло дана. Ово омогућава цео радни сто осветљавају потпуности.

LED лампе имају предност да они не развијају топлоту. За нокте, они су идеални, дакле, јер не постоји ризик од сагоревања. За нокте стилиста и клијентима ради под лампом је подједнако пријатно. Због светла, али не прашине привлачи, лако се чисте и нема негативних ефеката.УВ гел није имао времена да се излечи недостатак топлоте.

Нудимо највиши квалитет производа који задовољавају све строжије захтеве европског стандарда. Убедите себе и нервира их не дуже од лошем светлу на вашем радном столу. Хајде да видимо светло са нашим NAIL-ЕОН LED радно светло.Мере
+
0.754 Метар (m)
0.319 Метар (m)
0.068 Метар (m)
инструкције
+
Pošto lampa ne privlači prašinu, čišćenje je jednostavno i brzo. Celi radni sto se može osvetliti ovom lapmom za radnu površinu.
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.9167
Преглед
5
11
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни