Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: уређаји / Столно осветлјенје
YOUMAXX Професионални радно место лампа и на радном месту лампа
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Светло на радном месту је важна основа за савршен и професионално Нагелмоделлаге. YOUMAXX Професионални радно место лампа допуњује другу Наил Салон опрему и обезбеђује најбољи поглед на свог рада.

YOUMAXX задатак светиљка може бити постављен на радној станици и представља заједнички подесив. Тако да се светло за сваку Нагелмоделлаге може да се подеси идеално. Светло цев хладна са 14В снаге осигурава одсјаја светлост и омогућава да чак и најмањи неправилности су на нокта видљиве.

Због ниске развоја топлоте рада за нокте дизајнера као купац остаје пријатно и без стреса.

Генерално увек треба да буде за ванредне ситуације, додатни цеви за лампе спреман. Тако је квалитет Нагелмоделлаге такође не трпи када је изграђен цев престане да ради.

Прве класе професионални радно место лампа са јединственим излаз светлости за савршено осветљење у маникир и педикир буи онлине.

Стручни радно место лампа сија као прави дању и не трепће здрав рад у Наил дизајн у ноктију салони. О препознати 14В хладног светла, најмањи неправилности на нокта може да буде овде у онлине продавници сада видите и научите у упутствима и видео.

Мере
+
0.754 Метар (m)
0.319 Метар (m)
0.068 Метар (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни