Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: уређаји / Електрична Турпија за нокте

Електрична Турпија за нокте

Сортирај по: стандард
Filter articles
1 2 3 4
YOUMAXX Електрични Цаллус батерије Електрична Турпија за нокте YOUMAXX Електрични Цаллус батерије
5,28 € *
18,21 € / 1000 g
-45%
Битстандер Електрична Турпија за нокте Битстандер
2,45 € *
YOUMAXX Електрична Мокро-суви Цаллус Електрична Турпија за нокте YOUMAXX Електрична Мокро-суви Цаллус
8,06 € *
18,74 € / 1000 g
-45%
Сортирај по: стандард
1 2 3 4

Техничка опрема може да много посла. Ово није само у кући, тако да задовољава заната и уметности. Баш као што ретке дрвета скулптуре руком или металним ограде су поднела руку, ноктију такође може бити поднети техничке опремљености и млевени. Пошто је ово добро дело, за резање ноктију Студио су сразмерно мали. лагани јединице су лака за руковање, јер имају ножну педалу за фино подешавање. Сваки Ручни део је ергономски обликован, па је тако добро у руци и може лако да води своје мале тежине. Наила студио секач елиминише времена облици вештачки нокти лакше, јер су брзи рад. И они су једноставне и погодне за маникир, јер у зависности од чланку, могу да уклони заноктице, очистите кревет ексер или се природних ноктију на лепе, добро пропорционалан облик.

Поред опреме од произвођача Наилеон, Промед и ксенон квалитетне додатне опреме се може наћи на нашем сајту. Нови ручни за различите уређаје, ми такође нудимо што су различите брушење глава и цилиндара, одговарајући папир и јефтини комплети за професионално или почетник опреме. Све што вам треба за елаборат дизајн вештачких и природних ноктију ће вас наћи. уређаји су једноставно и испуњавају све европске стандарде безбедности и квалитета - тако да можемо вам дати 3-године гаранције на њега.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€