Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: уређаји / Електрична Турпија за нокте
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Promed de luxe
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Подношење је један од најважнијих делова нокта дизајна. Такође, маникир и педикир су задаци који захтевају подношење. Наш Promed 620 де луке је савршено решење за професионални рад.Уређај је "Маде ин Германи", а дизајниран је да буде идеалан и за почетнике. Делује брзо и снажно. Захваљујући својим малим димензијама, може да се користи и као други уређај, или се може узети са приликом посете купаца.Нова карактеристика овог уређаја је универзална контрола, која поставља брзину и правац.Кноп је завршио са блиставог драгуља и има сигурносни стоп.Безбедност стоп окреће на уређају аутоматски ако брзина превише брзо или датотека суочавају превелики притисак приликом подношења.

Promed 620 де луке има простора за уштеду, нови и иновативни дизајн. То може да стане на свакој табели без проблема.Беле случај и пенушава лила рука комад ће се уклапају у сваки окружењу.Уређај поседује подршку за руком комад.Фајл долази са самог уређаја, ручно комад, руке пешкиром, држач, најлон четком, 30 капе, адаптер за напајање и упутство.

Ви ћете бити више него задовољни са лакоћом рада да овај уређај оствари. Нека Promed 620 вас убедим, да ће га волети!

инструкције
+
Zahvaljujući malim dimenzijama najbolje pogodan kao drugi uređaj ili za kućne posete.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4
Преглед
5
0
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни