Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: уређаји / ЛЕД УВ лампа LED CCFL UV
NAIL-EON CCFL лампа за лечење УВ LED и гелова

Детаљи
+

Наил опрему салон, као што су УВ лампе поред укључују чистоће, хигијене и правим алатима есенцијалних у салону ноктију. У супротном, може се моделирати као исправна нокте. Цеви које се налазе у УВ лампи је потребно да се замени након извесног времена. Ово није само времена, то може бити прилично скупо. Наш NAIL-ЕОN CCFL лампа за савршен алтернативу.CCFL је технологија, у којој тзв катодна цев користи. Она има живот 30.000 сати.Промена цеви добија тако далеко. Поред своје издржљивости, такође је изузетно економичан. Сачувај са овим УВ лампом и до 40% електричне енергије у односу на конвенционалне сијалице УВ.

Посебна карактеристика нашег NAIL-ЕОN CCFL лампе је да можете излечити све УВ гелови и гелове LED. Она ради ефикасније и ојачава се гелови за пола времена, као и њихове колеге конвенционалних.Предуслов је, међутим, да је десна рука и тачан центар се налази у уређају. Да би се то, молим те немој да ојача гел на палцу екстра. Тако да гел савршено излечен су CCFL цеви су бочно и косо склони уназад у кућиште. Имајте на уму да је пре прве употребе дана, предзагревање лампа од 90 до 120 секунди постигли најбоље резултате.

Због косог положаја палца у CCFL, гел може да се испразни, а палац не може да се правилно лечи. Због тога, препоручујемо да се стврдне палца појединачно.
 

Мере
+

0.16 Метар (m)
0.184 Метар (m)
0.07 Метар (m)

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

инструкције
+

Palčevi se u ovom uređaju za stvrdnjavanje svetlom pojedinačno stvrdnjavaju.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.2

Преглед

5
4
4
15
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни