Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: уређаји / ЛЕД УВ лампа LED CCFL UV
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NAIL-EON CCFL лампа за лечење УВ LED и гелова
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Наил опрему салон, као што су УВ лампе поред укључују чистоће, хигијене и правим алатима есенцијалних у салону ноктију. У супротном, може се моделирати као исправна нокте. Цеви које се налазе у УВ лампи је потребно да се замени након извесног времена. Ово није само времена, то може бити прилично скупо. Наш NAIL-ЕОN CCFL лампа за савршен алтернативу.CCFL је технологија, у којој тзв катодна цев користи. Она има живот 30.000 сати.Промена цеви добија тако далеко. Поред своје издржљивости, такође је изузетно економичан. Сачувај са овим УВ лампом и до 40% електричне енергије у односу на конвенционалне сијалице УВ.

Посебна карактеристика нашег NAIL-ЕОN CCFL лампе је да можете излечити све УВ гелови и гелове LED. Она ради ефикасније и ојачава се гелови за пола времена, као и њихове колеге конвенционалних.Предуслов је, међутим, да је десна рука и тачан центар се налази у уређају. Да би се то, молим те немој да ојача гел на палцу екстра. Тако да гел савршено излечен су CCFL цеви су бочно и косо склони уназад у кућиште. Имајте на уму да је пре прве употребе дана, предзагревање лампа од 90 до 120 секунди постигли најбоље резултате.

Због косог положаја палца у CCFL, гел може да се испразни, а палац не може да се правилно лечи. Због тога, препоручујемо да се стврдне палца појединачно.
 

Мере
+
0.16 Метар (m)
0.184 Метар (m)
0.07 Метар (m)
Печат
+
инструкције
+
Palčevi se u ovom uređaju za stvrdnjavanje svetlom pojedinačno stvrdnjavaju.
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.3
Преглед
5
6
4
15
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни