Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: уређаји / ЛЕД УВ лампа LED CCFL UV
NDED УВ светлосни уређај са 4 сијалице

Детаљи
+

УВ лампа је суштински део нокта дизајна и нокат уметности, јер су гелови морају да излечи. Поред лампе, потребан вам квалитетне алате и материјале, не треба сигурно на погрешном крају.УВ уређај је често најскупљи уређај потребан за гела ноктију. Али то не мора да буде тако! Поклапање уређаји и УВ-лампе су основа за савршено ноктом дизајн.Ндед 4 сијалице УВ лампа је један од најприступачнијих опција, да упркос томе, нуди вам савршену услугу и да ће испунити ваше захтеве и очекивања.Тајмер се може подесити у три различита подешавања. Можете да бирате између 120С, 180С и 30 минута континуираног окружења. Гел има другачију сушења време као и други креацијама нокат уметности, на пример, 3д нокат уметности. Постоји, међутим, одговара тајмер подешавање за сваки задатак, тако да увек можете постићи савршен резултат.Уређај је доступан у две боје, плава и бела. Можете изабрати модел који одговара вашем укусу најбоље.Доњи спрат уређаја се огледа и може бити замењен. За савршен резултат, цела унутрашњост је такође огледа.Лампа долази са четири сијалице. Као и са свим нашим уређајима, то долази и са три године гаранције.Гаранција не покрива све сијалице. Поверење искуство које смо окупили током година. Сазнаћете да овај уређај задовољава ваше захтеве.

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

инструкције
+

Након наношења гела, рука се налази у јединици у унутрашњости. У зависности од унапред утврђеног временског периода, гел се излечен.


УВ сушење не ради.
Укључите УВ индекс светлосне полимеризације, ако имате претходно убеђен да су УВ цеви чврсто седи. Молимо Вас да проверите да ли УВ светло је повезан са функционалне утичницу. На пример, ако раде само 2 УВ цеви, то је обично случај да су остали 2 цеви нису правилно седи у утичницу. Молимо Вас да притиснете ово све чврсто у утичницу. Ако цеви и даље не ради, а ви сте пратили упутства за рад, односно јединица неће учинити од самог почетка, позовите Кориснички сервис.
УВ цеви трепери или се не уклапају.
Молимо Вас да проверите да ли сте помоћу правих цеви за вашу УВ светлост јединице. Зато што постоје различити модели на тржишту. Када је Лицхтхартунгсгератс је уобичајено да су цеви трепере на тренутак. Поред тога, такође може бити да се цеви носе и треперење. Ако један или два од цеви трепере, вероватно је да се цеви носе и мора бити заменити.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.5784

Преглед

5
66
4
32
3
2
2
1
1
1
4
Koliko kosta da se isporuci u srbiju ?
Време:14:50
Датум:02.04.2013
Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни