Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: уређаји / ЛЕД УВ лампа LED CCFL UV
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NDED УВ светлосни уређај са 4 сијалице
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

УВ лампа је суштински део нокта дизајна и нокат уметности, јер су гелови морају да излечи. Поред лампе, потребан вам квалитетне алате и материјале, не треба сигурно на погрешном крају.УВ уређај је често најскупљи уређај потребан за гела ноктију. Али то не мора да буде тако! Поклапање уређаји и УВ-лампе су основа за савршено ноктом дизајн.Ндед 4 сијалице УВ лампа је један од најприступачнијих опција, да упркос томе, нуди вам савршену услугу и да ће испунити ваше захтеве и очекивања.Тајмер се може подесити у три различита подешавања. Можете да бирате између 120С, 180С и 30 минута континуираног окружења. Гел има другачију сушења време као и други креацијама нокат уметности, на пример, 3д нокат уметности. Постоји, међутим, одговара тајмер подешавање за сваки задатак, тако да увек можете постићи савршен резултат.Уређај је доступан у две боје, плава и бела. Можете изабрати модел који одговара вашем укусу најбоље.Доњи спрат уређаја се огледа и може бити замењен. За савршен резултат, цела унутрашњост је такође огледа.Лампа долази са четири сијалице. Као и са свим нашим уређајима, то долази и са три године гаранције.Гаранција не покрива све сијалице. Поверење искуство које смо окупили током година. Сазнаћете да овај уређај задовољава ваше захтеве.

Печат
+
инструкције
+

Након наношења гела, рука се налази у јединици у унутрашњости. У зависности од унапред утврђеног временског периода, гел се излечен.


УВ сушење не ради.
Укључите УВ индекс светлосне полимеризације, ако имате претходно убеђен да су УВ цеви чврсто седи. Молимо Вас да проверите да ли УВ светло је повезан са функционалне утичницу. На пример, ако раде само 2 УВ цеви, то је обично случај да су остали 2 цеви нису правилно седи у утичницу. Молимо Вас да притиснете ово све чврсто у утичницу. Ако цеви и даље не ради, а ви сте пратили упутства за рад, односно јединица неће учинити од самог почетка, позовите Кориснички сервис.
УВ цеви трепери или се не уклапају.
Молимо Вас да проверите да ли сте помоћу правих цеви за вашу УВ светлост јединице. Зато што постоје различити модели на тржишту. Када је Лицхтхартунгсгератс је уобичајено да су цеви трепере на тренутак. Поред тога, такође може бити да се цеви носе и треперење. Ако један или два од цеви трепере, вероватно је да се цеви носе и мора бити заменити.
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.5981
Преглед
5
71
4
32
3
2
2
1
1
1
4
Koliko kosta da se isporuci u srbiju ?
Време:14:50
Датум:02.04.2013
Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни