Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: уређаји / Усисавање прашине
Нагелстудио прашина за заштиту од подношења

Детаљи
+

Један од главних здравствених ризика у области ноктију моделовања је фина прашина створена приликом подношења или млевење вештачких и природних ноктију. Ово фина прашина у ваздуху и може да се удахне. Алергија или у најгорем случају плућа прашина може доћи у епизоду. Али и на својој кожи и салон опреме нокта и радне средине, прашина слегне непријатно, тако да се чишћење и нега пораст потреба. усисавање прашине Наилеон Нагелстудио ставља тачку на ове проблеме.


Са снагом од 30 вати, ово усисавање прашине је прави електрана за салону за нокте. Уређај садржи практичне зглоб, одмара на врху своје руке или клијентима током третмана. Пре подношења уређаја је укључен преко кључем. Укупан настала прашина је екстрахована и безбедно задржали на филтер кеси. Јединица ради врло тихо и стога се не меша у пријатној атмосфери стручног ноктију студија. Уређај такође ради веома енергетски ефикасан. Са површином од 110 мм к 310 мм к 320 мм (Ш к Д к В) извлачење прашине је веома компактан и добро се уклапа у сваки радни простор.

Ако филтер пуна се може лако уклонити и очистити под текућом водом. Укључени са НАИЛ-ЕОН Наил Студио усисавање три памука антерама су укључени, тако да се торба може се лако заменити у лету, ако већ чека купце. Да се ​​стара о самом уређају, довољно је, редовно га обришите влажном крпом.Мере
+

0.304 Метар (m)
0.281 Метар (m)
0.136 Метар (m)

инструкције
+

Pre turpijanja uređaj se uključuje preko prekidača. Sva nakupljena prašina se usisava i sigurno se sprema u filter-vrećici.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.5897

Преглед

5
25
4
12
3
2
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни