Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: уређаји / Усисавање прашине
Нагелстудио прашина за заштиту од подношења
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Један од главних здравствених ризика у области ноктију моделовања је прашина створена приликом подношења или млевење вештачких и природних ноктију. Ова фина прашина у ваздуху и може да се удахне. Алергија или, у најгорем случају, болест плућа може јавити као последица. Али чак у својој кожи и салон опреме нокта и радне средине прашина слегне непријатно, тако да су услови за чишћење и одржавање повећати. Наилеон екстракција салону за нокте прашина ставља тачку на ове проблеме.


Са снагом од 23 вати, ова усисавање прашине је прави електрана за нокте салону. Уређај садржи практичне зглоба подршку на који се одмори своје руке и оних купаца током третмана. Пре подношења јединицу је укључен преко тастера. Укупна картон прашина се извлачи и безбедно заробљени у филтер кесу. Јединица ради врло тихо и не меша у пријатној атмосфери професионалне ноктију салони. Поред тога, уређај је веома енергетски ефикасан. Имајући величине 110 мм к 310 мм, к 320 мм (Ш к Д к Х), усисавање прашине веома компактан и савршено се уклапа у сваком радном простору.

Ако је филтер пун, може се лако уклонити и очистити под текућом водом. За бригу о самом уређају, довољно је обрисати влажном крпом. NAIL-EON ноктију салон за прашину - премиум сто екстракције за нокте моделирање и маникир и педикир.

Мере
+
0.304 Метар (m)
0.281 Метар (m)
0.136 Метар (m)
инструкције
+
Pre turpijanja uređaj se uključuje preko prekidača. Sva nakupljena prašina se usisava i sigurno se sprema u filter-vrećici.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.5455
Преглед
5
29
4
12
3
2
2
0
1
1

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни