Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: уређаји / Парафинска купка за руке
Парафин сета NAIL-ЕОN посебно за осетљиву кожу
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

У Наил Салон не само Нагелмоделлаге или маникир ће се одржати, и рука и ноктију се приписује велики значај. Један од најпопуларнијих бања Наил Салон опреме је парафина.

На NAIL-EON Сет парафин руке лече интензивну негу брзо и одрживо. Комплет садржи електрични парафин купатило, два мирис парафина блокира 400 грама, десет Протецторбагс фолије и два загревање терри рукавице. Парафин храни суву и испуцалу кожу и отвара поре. Накнадна обрада одржавање са кремама и лосионима делује у дубље слојеве коже. Восак сет је погодан за негу, стопала и лактова рукама, термичка обрада повећава благостање и може повећати еластичност коже.

Свестран парафин Сет од NAIL-EON је посебно трајан ефекат начин да се пронађе у здравственим болести као што су артритис, упала, спортских повреда и заједнички крутости индукује симптоматично олакшање. Бренд Парафински воска сет НАИЛ-ЕОН има за све јединице овде у nded Онлине Сторе 3 године гаранције и такође помаже одличан у окупационе терапије и реуматизма. NAIL-EON парафин Сет + 2к400г Парафин и козметички прибор Парафинско Стартер Сет Ред фор, стопала рукама и ноктију салони.Мере
+
0.24 Метар (m)
0.309 Метар (m)
0.175 Метар (m)
инструкције
+

1. korak: Oprati ruke i dobro ih osušiti. Skinuti nakit i zavrnuti rukave. NAPOMENA: Obratite pažnju na to da je rešetka za zaštiti od topline na dnu uređaja.

2. korak: Proverite temperaturu voska tako što ćete malo voska naneti na unutrašnju stranu Vaših zglobova šake.

3. korak: Ruku sa blago ispruženim prstima uvući u u posudu. Zatim odmah, ali pažljivo, ruku izvući iz posude. Vosak na rukama ostaviti da se stvrdne. Pre sledećeg uronjavanja u vosak sačekati najmanje 3 sekunda dok se vosak stvrdne. Stvrdnut parafin ne sjaji više!

4. korak: Ponoviti 3. korak koliko smatrate da treba, ali najmanje 3 puta. Što se više slojeva nanese, duže će se zadržati toplota.

5. korak: Navući zaštitnu kesu i staviti ruku najmanje 15 minuta u frotirnu rukavicu. Tako će se zadržati toplota.

6. korak: Skinuti frotirnu rukavicu i stvrdnuti vosak ukloniti valjanjem zaštitnom kesom. NAPOMENA: Preporučuje se da se baci stvrdnuti vosak, jer se u njemu nalaze odumrle kožne ćelije.

Savet: Pre tretmana sa parafinom može se naneti nega za kožu. Zahvaljujući toplini otvaraju se  kožne pore i može se ostvariti savršena nega.Pažnja: Nivo parafina u posudi ne bi smeo preći maksimum. Za tretman stopala i lakata molimo pratite korake 1-4.
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.9
Преглед
5
25
4
2
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни