Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: уређаји / Уређај за ултразвучно чишћенје

Уређај за ултразвучно чишћенје

Сортирај по: стандард
Сортирај по: стандард

Имајте на уму не само професионални маникир или педикир које највишим стандардима хигијене, али и у "једноставан ноктију Студио" је чистоћа важна. Многи уређаји не би требало само да очистите површину, већ и темељно третирати у ултразвучни чистач. Тек тада може да фине честице које отпасти ноктију, вештачких ноктију и коже се уклањају. Ултразвучни Чистачи су врло модеран и ефикасан начин за чишћење опреме, они раде врло тихо и брзо и лако пронађете и рад на малим столовима. изазвати многе (не све) патогена који може да изазове инфекције ноктију и заноктице бити у ултразвучни чистач безопасне. То штити своје здравље, али и купаца / потрошача. А ваши клијенти ће моћи да убеди са овим уређајима из хигијенских начин рада у студију, за чишћење накита и наочара је ултразвучни уређаји су одавно доступни у приватним домаћинствима. Пошто уређаји раде са водом, без тога агресивних средстава за чишћење, можете безбедно да задржите алата и опреме је чист, јер вода не напада материјал. Исто важи и за нокте уметник / уметница ексер у малом обиму.

Наши уређаји су технички исправне и у складу са европским стандардима. За мање уређаје, можемо чак да вам пружимо завршио цену - тако да постављање студио са ултразвучни чистач на сваком раду вредним. На опрема 3 године гаранције.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€