Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: уређаји / Уређај за ултразвучно чишћенје
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
NAIL-EON ултразвучни чистач обезбеђује изузетно чист
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Када одаберете нас, можете бити сигурни да ћете увек добити највиши квалитет. Као што смо увек траже начине да побољшају своје производе, сада имамо нову ултразвучни чистач да вам понудим. Он ће очистити своје инструменте, наочаре, накит и многе друге ствари брзо и без напора.Уређај ће бити испуњен водом из чесме.Капацитет је до 750мл. Захваљујући фреквенцији (42.000 Хз), уређај је тихо као других конкурентских производа. Имаш пет подешавања могу да бирају, 90, 180, 280, 380 и 480 секунди. Са овим уређајем, можете да очистите наочаре, накит, па чак и ЦД-а и ДВД-ова у оквиру минута.

Такође, можете да ваши електронски фајл битови се темељно чисти, нећете престати да будете запањени. Али, ако и даље желите више чишћење моћ, можете да додате посебан концентрат за чишћење у воду. Обично није потребно. Ултразвучни чистач чисти кроз физички процес који се зове кавитација. У просеку три минута довољно да се чист резултат, а не даљи кораци су потребни.

Уређај ће стати у сваки радни сто и треба да буде саставни део вашег посла. Може се повезати на сваку стандардну утичницу. Наравно, као и сви наши производи, уређај нуди висок квалитет и испуњава све стандарде ЕУ. Нека наша NAIL-EON Ultrasonic Cleaner себе убеди, нећете желети да раде без једног по први пут виде моћ!

Мере
+
0.254 Метар (m)
0.177 Метар (m)
0.172 Метар (m)
инструкције
+
Zahvaljujući visokoj frenkvenciji čišćenja tečnost za čišćenje snažno virbrira, tako da se i najmanje čestice prljavštineskidaju na najnepristupačnijim mjestima.
Napunite spremnik za vodu hladnom vodom, dodajte po potrebi koncentrat za čišćenje, podesite željeno vreme i pritisnite dugme Ein/Aus. Uređaj počinje da čisti.


Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.8
Преглед
5
8
4
2
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни