Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Гел за нокте 3 у 1 / гел лак soak off
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10

гел лак soak off

Сортирај по: стандард
Filter articles
Пронађи боју
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN гел лак soak off NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
од 2,40 € *
гел лак soak off и УВ лак за нокте - танак као лак за нокте

Скоро као танки као лак за нокте, а ипак довољно стабилан да ојача природних ноктију, гел лак soak off и УВ лак се нуди у различитим варијантама.Брзо очвршћава под УВ светлом у иначе нокте често досадних чекања понекад чак више непријатних импресије у рекету ствар прошлости.Посебна боја траје најмање два пута онолико дуго колико конвенционалне нокте, често остаје слој док нокат потпуно гаји.Сјајан сјај, подсећа гела ноктију, обезбеђује дуготрајан лепе нокте које изгледају свеже и рафинирано поново и поново.


Као и код гела моделлаге је такође радила у редоследу УВ премаза у неколико слојева. Слојеви треба да буду што тањи и да се појединачно лечи под УВ лампом. Прије пријаве природних ноктију, ноктију је Маницуред, гурнуо назад заноктице и ноктију површина охрапавити нежно са бафер. Дакле, први слој који служи као основа за даље слојева премаза, држи добро, ноктију је одмашцени и прашине чистији.Први слој се наноси и лечи под УВ-светлости, која знојење остаје на нокат и служи као основа за лепљење гел лак soak off и УВ лака за нокте.Боја се може применити у једној или више слојева у зависности од жељеног интензитета боје.Ласт боја слој формира премаз који пружа још већу стабилност, отпорност на гребање и дуготрајну сјај. Посебно погодан УВ Наил лакови су за проблематичне нокте попут Споон нокти. На овим ноктију акрил или гел моделлаге често не држи, са УВ-Геллацкен међутим може да постигне велике и дуготрајне резултате у многим случајевима.


УВ Геллацке су доступни у многим бојама, мат и сјајна, уз помешан глиттер честица или пахуљице.Посебно атрактиван и упечатљив варијанта је топлотна УВ лак за нокте мења боју у зависности на преовлађујуће спољне температуре и на тај начин показује у све различитим нагибима. Брзо и практично уклоните лак за нокте огулити. Да бисте отклонили чистач је потребно, слојеви боје могу бити ољуштен као танком кожом, као што лако желите.

Бровсинг nded Нуде у нашем широком избору гел лак soak off и УВ лак за нокте увек нових и сензационално Наил Десигн. Наши производи су без ММА (метил метакрилат) и стога такође погодан за осетљивих особа.


 Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни