Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Гел за нокте 3 у 1 / гел лак soak off
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Soak Off гел лак NAIL-EON Металик - Геллацк са металним изгледом за нокте
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

гел лак NAIL-EON soak off mеталик УВ Металик лак за нокте је погодна за природне нокте, као и за гел или акрил нокте сетовима. Нокти као и обично припремљен и обложена са гел лак за нокте. После очвршћавања, слој превлаке је спреман за креативан наил арт или печатом са Топ Цоат.

Soak off гел лак NAIL-EON у металик изглед се примењују на добро припремљеном ексер. Важно је за чишћење ноктију површину и основну капут природних ноктију као позадини, који се користи као нокте и очвршћаваном под УВ лампом. Топлота током сушења знојење није уклоњен. Припремљен нокат је обложена са изабраном гел лак NAIL-EON soak off гел лак mеталик УВ лак за нокте у металик сива зелена или љубичаста. Геллацк слој се лечи под УВ лампом. Лепљив слој се уклања са чишћење са површине нокта. У последњем кораку, ноктију мора бити запечаћена са слојем. За негу и блиставог ноктију, нокте гел лак NAIL-EON soak off гел лак mеталик уље може да се користи.

вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни