Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак / гел лак soak off
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Soak Off гел лак NAIL-EON Металик - Геллацк са металним изгледом за нокте
Детаљи
+

гел лак NAIL-EON soak off mеталик УВ Металик лак за нокте је погодна за природне нокте, као и за гел или акрил нокте сетовима. Нокти као и обично припремљен и обложена са гел лак за нокте. После очвршћавања, слој превлаке је спреман за креативан наил арт или печатом са Топ Цоат.

Soak off гел лак NAIL-EON у металик изглед се примењују на добро припремљеном ексер. Важно је за чишћење ноктију површину и основну капут природних ноктију као позадини, који се користи као нокте и очвршћаваном под УВ лампом. Топлота током сушења знојење није уклоњен. Припремљен нокат је обложена са изабраном гел лак NAIL-EON soak off гел лак mеталик УВ лак за нокте у металик сива зелена или љубичаста. Геллацк слој се лечи под УВ лампом. Лепљив слој се уклања са чишћење са површине нокта. У последњем кораку, ноктију мора бити запечаћена са слојем. За негу и блиставог ноктију, нокте гел лак NAIL-EON soak off гел лак mеталик уље може да се користи.

вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни