Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак / гел лак soak off
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON Гел Боја HIGHLIGHTS
Детаљи
+
У _НД3ДНД3ДНАИЛЕОННД3ДНД3Д_ Гел премази БИТНИ су у потпуности прилагођени потребама за једноставан и лак наил арт. Геллацке се може користити у комбинацији са конвенционалним гела моделлаге или као соло нокте и лако се може уклонити дејством Одлепите из нокта.

Гел премази су често називају УВ лака за нокте или Гелполисх. Они комбинују најбоље особине нокте и УВ гела и обезбедити стабилну облагање слој на ексер са дугом век трајања. С обзиром _НД3ДНД3ДНАИЛЕОННД3ДНД3Д_ гел премаз се једноставно примењује Маницуред и мат природних ноктију. За најбоље резултате, база капут се користи као први слој. После очвршћавања од геллак следи. Све гел слојеви треба да буду што тањи и лечи одвојено да комплетан лек гарантовано под УВ лампом. Знојење ће свака састојати на површини. Као и код сваког модела Топ премаз се наноси као последње заптивни слој у овом случају. У _НД3ДНД3ДНАИЛЕОННД3ДНД3Д_ Гел премази резултата су киселине слободни и зато је погодан за алергија. За лечење УВ лампе и ЛЕД светло уређаја може да се подједнако користити.вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.5
Преглед
5
27
4
18
3
3
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни