Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Гел за нокте / гел лак soak off
УВ лак за нокте NAIL-EON гел лак SHINEY геллак
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

УВ лак за нокте NAIL-EON гел лак SHINEY геллак Отпорна на огреботине УВ Лакови за нокте, као што су УВ лак за нокте и Геллацк са недеље високог сјаја буи. Видео и дизајн ноктију са упутства корак по корак апликација на обради УВ лак за природне нокте уради сам овде у нашој онлине продавници Погледај и уче. То је нови начин да се створи модеран Фингернаегел, једноставно као лак за нокте, а ипак као издржљив као УВ гелова. Упутства и ексери Филмови са корак по корак објашњења да се направи са много фотографија и слика овде су сада доживљава. Геллацке облик трајне слојева боје на вештачким или природним ноктима, што може бити лако скидају од стране одбачени, ефекат. лак схинеи може да се користи као соло нокте или у комбинацији са гелом моделлаге и осигурава трајно одржава и добро заштићене нокте. Бисте креирали трајно лакирање на ноктију, природа ноктију мора анматтиерт и бити третиране са прајмером. На везивни агенс је база премаз се наноси. Лепљива слој остаје - за разлику од конвенционалног моделирању - на ноктију, на мокром базног премаза, први слој гел премаз се наноси и лечи под УВ лампе или ЛЕД лампе. Закључак је основни премаз који обезбеђује одговарајућу сјаја. Важно у овом облику ноктију редослед појединих слојева у танким слојевима је. Дакле, извесно је да слој стврдне сваки потпун. УВ лак схинеи су гелови са истим особинама као УВ лак за нокте, УВ лак за нокте, лак за нокте, Газе и одлепите премази поседују и лек у само 30 до 60 секунди у уређаје и лампе или у 120 секунди УВ очвршћавање .

вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
инструкције
+

Корак 1: Гурните заноктице са нашим коњима ноге (Но В4079) Повратак и тупим нокте са нашим Буффер (бела бр 4326) о. За боље пријањање, препоручујемо нокте са додатним премазом (15мл Предмет бр 1303), да се баве.

Корак 2: Нанесите Басе Цоат ставку 1054 и нека то отежати природни нокат као лак за нокте у лампи. Молимо вас да не уклоните лепљиву слој.

Корак 3: Лакирање ноктију у жељеном _НД3ДНД3ДФарбеНД3ДНД3Д_ и излечи их из лампе 2 к. Сада имате прилику да украсе нокте са наил арт. За то вам је потребно знојење са нашим чисти Ремове (100 мл ставка бр 4005). Ако не желите наил арт, молимо вас да не уклоните лепљиву слој.

Корак 4: За заптивање носио нашу Топ Цоат шт 1054 и нека овај лек у светлости јединици. Коначно, уклоните лепљиву слој са нашим средством за чишћење. За даљи сјај и негу заноктица препоручујемо нашу _НД3ДНД3ДндедНД3ДНД3Д_ Наил Оил (уље за тело у различитим мирисима бр В4040).Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.1
Преглед
5
128
4
105
3
17
2
5
1
7

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни