Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак / гел лак soak off
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON гел лак изузетно Глиттер УВ лак за нокте изузетно Глиттер
Детаљи
+

За најбоље резултате, потребно је добра припрема за нокте пре наношења УВ лак за нокте Екстремни Глиттер. Ови нокти су скривали и моделирани и претходно третирани са прајмерима за савршену адхезију. Природни нокат се припремити са базном капут, знојење остаје на нокту. УВ лак Екстремни Глитер се наноси као обичан лак за нокте са четкицом. Танак слој лака се тада лечи под УВ осветљењем и развили своје мица ефекат. Па као и обично ацтион такен. Или печат се одмах примењује на очишћену ноктију, алтернативно, тек треба да средимо са различитих елемената одвија. Се потом закључава са горњи слој који обезбеђује високе-сјаја, отпорне на гребање и стога дуготрајан површину. За додатну негу ноктију уље, сјајни нокти и лепе руке обезбеђује несметано заноктица препоручује. NAIL-EON гел лак изузетно Глиттер УВ лак за нокте изузетно Глиттер.

вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни