Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак / гел лак soak off
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-ЕОN Гел Пољски Charming
Детаљи
+

Наши премази имају гел Peel Off Лак за нокте и боја гуљење својства. Само нека прајмер и базу капут, онда можете да користите наше гел превлаке поново уклоњена из нокта после неколико дана лако.

Да ли често имате проблем са нокте парчад на природним ноктима тек након кратког времена након што је примењена, иако исти пољски радио тако добро са вештачким ноктима? У том случају, погледајте наш NAIL-ЕОN Гел Полисх Charming. То вам даје савршену алтернативу уобичајеном Лакови за нокте, а ваши нокти ће имати боју за неколико недеља. Изаберите једну од примамљивих боја.Боје светлуцање и боја шансе зависности правац одакле долази светлост. То ствара утисак уметничког стваралаштва које је урађено помоћу неколико боја, али само један је примењен.


Дуготрајан резултат Гел лакови производа је такође на природним ноктима апсолутно убедљив и лакова неће чип. Покривају цео нокте или направите мале осветљења. Почните тако што подношењем нокат површина благо мат и нанети слој базе. Нека га стврднути под УВ светлом или ЛЕД светло и наставите на следећи слој. Молимо вас да не чисти нокат површину између корака. Имајте на уму да су сви слојеви примењују што тањи, јер у супротном не би пољски лече како треба. Ако желите више пресвлаку и интензивну боју, можете да примените боје нокте у више слојева. Не заборавите да сваки слој очврсне пре наношења следећи. Да бисте завршили све, користите длака. Након тога је стврднут, можете да очистите површине нокта, а ви сте урадили. Нема даљих корака су обавезна!
вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.4231
Преглед
5
25
4
24
3
3
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни