Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак / гел лак soak off
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
_НД3ДНД3ДНАИЛЕОННД3ДНД3Д_ УВ Лак Глитер - дуго трајан сјај ефекат
Детаљи
+

За природан нокат, гел и акрил нокте гел лак NAIL-EON УВ Лак Глиттер УВ Лак Глитер се могу применити. УВ Геллацк мица ефекат се примењује на нокта припремљена и очвршћаваном под УВ-лампе. Након тога, нокте или директно сеалер може се применити.


Оно што је важно јесте добра припрема нокта. Арт нокти се моделују и очишћен са чишћење, а затим нанесите прајмер. У природном ноктију, прајмер је такође потребна подршка за гел лак NAIL-EON УВ Лак Глиттер УВ лак за нокте Глитер овде формира базу капут као базног премаза. Знојење током сушења неће бити уклоњена. Глиттер премаза је довео до конвенционалне лака за нокте у танком слоју на ноктију и светлости очврслог. Након тога уклонити на други третман ноктију, насталог лепљивог слоја са чистији и запечаћена ексер са Топ Цоат. Алтернативно, раније је још један украс са различитим наил арт производа се врши. Третман са ноктију уљем на самом крају, пружа изузетно чист и светао утисак.

вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
3
Преглед
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни