Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Гел за нокте 3 у 1 / гел лак soak off
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
_НД3ДНД3ДНАИЛЕОННД3ДНД3Д_ УВ Лак Глитер - дуго трајан сјај ефекат
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

За природан нокат, гел и акрил нокте гел лак NAIL-EON УВ Лак Глиттер УВ Лак Глитер се могу применити. УВ Геллацк мица ефекат се примењује на нокта припремљена и очвршћаваном под УВ-лампе. Након тога, нокте или директно сеалер може се применити.


Оно што је важно јесте добра припрема нокта. Арт нокти се моделују и очишћен са чишћење, а затим нанесите прајмер. У природном ноктију, прајмер је такође потребна подршка за гел лак NAIL-EON УВ Лак Глиттер УВ лак за нокте Глитер овде формира базу капут као базног премаза. Знојење током сушења неће бити уклоњена. Глиттер премаза је довео до конвенционалне лака за нокте у танком слоју на ноктију и светлости очврслог. Након тога уклонити на други третман ноктију, насталог лепљивог слоја са чистији и запечаћена ексер са Топ Цоат. Алтернативно, раније је још један украс са различитим наил арт производа се врши. Третман са ноктију уљем на самом крају, пружа изузетно чист и светао утисак.

вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
Преглед
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни