Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак / гел лак soak off
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
_НД3ДНД3ДНАИЛЕОННД3ДНД3Д_ УВ Лак Глитер - дуго трајан сјај ефекат
Детаљи
+

За природан нокат, гел и акрил нокте гел лак NAIL-EON УВ Лак Глиттер УВ Лак Глитер се могу применити. УВ Геллацк мица ефекат се примењује на нокта припремљена и очвршћаваном под УВ-лампе. Након тога, нокте или директно сеалер може се применити.


Оно што је важно јесте добра припрема нокта. Арт нокти се моделују и очишћен са чишћење, а затим нанесите прајмер. У природном ноктију, прајмер је такође потребна подршка за гел лак NAIL-EON УВ Лак Глиттер УВ лак за нокте Глитер овде формира базу капут као базног премаза. Знојење током сушења неће бити уклоњена. Глиттер премаза је довео до конвенционалне лака за нокте у танком слоју на ноктију и светлости очврслог. Након тога уклонити на други третман ноктију, насталог лепљивог слоја са чистији и запечаћена ексер са Топ Цоат. Алтернативно, раније је још један украс са различитим наил арт производа се врши. Третман са ноктију уљем на самом крају, пружа изузетно чист и светао утисак.

вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
3
Преглед
5
0
4
0
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни