Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак / гел лак soak off
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
_НД3ДНД3ДНАИЛЕОННД3ДНД3Д_ УВ лак Свила - Свила сјај и трајних нокте
Детаљи
+

Силки сјајни нокти су погодни за свакодневну употребу, као и за вече. Пољски УВ лак за Свила се може применити као конвенционални нокте. По лечење са УВ светлом, овај производ садржи високу снагу и издржљивост. Пољски УВ лак за Свила је такође примењује и за вештачке нокте акрилних или гел за природне нокте. Када природни нокте база слој морају се користити као базног премаза, која је била у току очвршћавања знојења остаје на површину нокта. У сваком случају, прајмер за поуздану адхезију је потребно. После припрема нокта пољске УВ ноктију Силк се примењује у хладу жељене и лечи са УВ светлом. Приметите да дебљина слоја мора да буде што тањи у циљу постизања комплетан очвршћавање. Лепљив слој се уклони, свиленкаста обојени лак се сада може третирати на различите начине на. Или на горњем слоју се одмах примењује као заптивање, алтернативно, пре ноктију се примењују.

вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни