Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак / гел лак soak off
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
гел лак Nail-Eon УВ лак Спаркел
Детаљи
+

Спаркеллацке неједнако осушити и креирање узбудљиве ефекте на површину нокта. УВ лак Спаркел у различитим бојама је као традиционални лак наноси на природне или вештачке нокте и лечи као Геллацк под УВ лампом. УВ лак Спаркел може се применити на акрил и гел нокте, као и на добро припремљеном природног нокта и производи такозвани Спаркел или песак ефекат. За природан нокат база капут је посебно важно као базу, знојење остаје на нокту. За сваки стил ноктију примена везивни агенс је дужност прајмера обезбеђује да ништа пилинг. Геллацк је као и сваки други нокте наноси четком, са Унерсцхиед да производ се лечи под УВ светлом. Ово чини лепљиву слој који се уклања са чистачем. У сваком случају учинио да заврши посао у горњи слој, који је такође очврслог. Пре него нокат може бити у поред Спаркеллацк украшеној наил арт по жељи. гел лак Nail-Eon УВ лак Спаркел


вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.3333
Преглед
5
4
4
4
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни