Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Гел за нокте 3 у 1 / гел лак soak off
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
nded Мат Топ Цоат - Заптивање лак
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+


Да ли су нокти су сјајни или не, зависи од личних афинитета сваког. Лак за нокте има својство да дају нокте леп сјај. За све који желе то прилично досадно, што се очигледно није задовољавајуће решење. Међутим, можемо понудити прави производ за вас сада ипак. Наш мат премаз даје ноктима тренди мат образац. Наравно, испуњава све функције сте навикли да од своје традиционалне завршни слој. Међутим, то није било сликам мат боју и висок сјај лаковима за нокте.

Наш Мат Топ Цоат се лако наноси и оличавају све уобичајене предности поузданог над лаком. Она штити ваш лак за нокте из парчад и гребање налакираних ноктију и даје нову свежину која не мора да буде посебно офарбају. Нека суво мастило боје лака за нокте, а затим детаљно попуните лучком Матт Топ Цоат он. Наравно, ви ћете нас наћи поред великог избора боја и различитих боја конвенционалне Топ Цоат ако желите да мењате сјајних и мат ноктију.

Убедите себе наших производа, од којих су у складу са строгим захтевима европских стандарда и су произведени на најновијим истраживањима УВ гел. Нудимо много година искуства у производњи и беспрекорну услугу.

Мере
+
0.03 Метар (m)
0.03 Метар (m)
0.073 Метар (m)
Печат
+
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.6667
Преглед
5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни