Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Гел за нокте / гел лак soak off
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
nded УВ Топ Цоат мат
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Природни изглед могуће за нокте често охрабрују. Са УВ стабилан длака мат моделовање ноктију је запечаћена ефикасно, задржавајући мат финиш који подсећа текстуру природног нокта. Киселине без гел је погодан за УВ, као и ЛЕД лампе.

До сада, избор мат или сјајне нокте често већ предузете гел боја. Са УВ стабилан горњем слоју мат је другачија. Јасно Заптивни премаз се наноси на нокат потпуно узору и пружа после очвршћавања под УВ или ЛЕД светла за мат завршном обрадом. Танка вискозни гел се такође може користити као пуном гел поклопца или само делимично. Баш као гел за нокте запечаћена горњи слој акрилне нокте, фиберглас ноктију скупова, нокат уметности креације и све УВ и ЛЕД боје. Заптивање гел се примењује као обично: Наноси се у танком али сталним слоја на нокта и очвршћавају 120 секунди под УВ, или 30 до 90 секунди под ЛЕД светло. Елиминисањем киселине у саставу гела, апликација ће бити проблема за алергију пате.

вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
Преглед
5
4
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни