Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак / гел лак soak off
nded УВ Топ Цоат мат

Детаљи
+

Природни изглед могуће за нокте често охрабрују. Са УВ стабилан длака мат моделовање ноктију је запечаћена ефикасно, задржавајући мат финиш који подсећа текстуру природног нокта. Киселине без гел је погодан за УВ, као и ЛЕД лампе.

До сада, избор мат или сјајне нокте често већ предузете гел боја. Са УВ стабилан горњем слоју мат је другачија. Јасно Заптивни премаз се наноси на нокат потпуно узору и пружа после очвршћавања под УВ или ЛЕД светла за мат завршном обрадом. Танка вискозни гел се такође може користити као пуном гел поклопца или само делимично. Баш као гел за нокте запечаћена горњи слој акрилне нокте, фиберглас ноктију скупова, нокат уметности креације и све УВ и ЛЕД боје. Заптивање гел се примењује као обично: Наноси се у танком али сталним слоја на нокта и очвршћавају 120 секунди под УВ, или 30 до 90 секунди под ЛЕД светло. Елиминисањем киселине у саставу гела, апликација ће бити проблема за алергију пате.

Мере
+

0.033 Метар (m)
0.033 Метар (m)
0.07 Метар (m)

вискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.5

Преглед

5
2
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни