Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак / гел лак soak off
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
УВ Лак Акт NAIL-EON  гел лак Nude
Детаљи
+

Нокти са лаком за нокте УВ Нуде ствара елегантне нокте у мат тоновима. Суптилно Геллацке се може применити на природне и вештачке нокте и да су идеални у комбинацији са акрилне моделовања за ноктију дизајн. После лечења и чишћења ноктију површину за дужи трајност је затворена са слојем. У припреми за примену УВ лак за нокте нагог ноктију је скривали, или по узору, ексер површина се чисти за Геллацк посао темељно са средством за чишћење. База длака која лечи под УВ уређаја који ствара на природни нокат одговарајући документ, добијени лепљиви слој остаје на нокат. УВ лак за нокте, који је доступан у различитим пастелним тоновима, а затим се примењује као конвенционални нокте и лечи. Сада ексер на нокат може да се преради, алтернативно, директно печат са слојем урадио. Такође, овај се лечи под ултраљубичастим светлом и уклоњен из дисперзије. УВ Лак Акт NAIL-EON  гел лак nude.

вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.7895
Преглед
5
17
4
0
3
2
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни