Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак / гел лак soak off
Vylet-Nails Premium УВ лак за нокте Мица - Глиттер ефекти

Детаљи
+

У Vylet-Nails Premium УВ лак за нокте мица предност Геллацк и лака за нокте су уједињени. Боја изгледа упечатљив и весео кроз глиттер честица, и по лековитом под УВ лампа држи слој дуго и стабилно на природи, као и вештачких ноктију.

Ако само природно ноктију да се надограђује или већ постојећи моделирање ноктију оплемењена, Vylet-Nails Premium УВ лак Мића је идеална. Геллацк даје плочу нокта са узбудљивом шљокицама и могу се лако и брзо овде примењује. На природног нокта база слој се наноси да изглади плочу нокта и штите од губитка боје. Ово је следи УВ лака за нокте у танком слоју, који се очврсле под УВ лампом. За интензивније Глиттер може се применити додатних слојева. Исти поступак се на бази акрилне, Гел Наилс или Фиеберглас-. Да би два пута заштитили УВ лак и да пружају висок сјај формира систем Топ Цоат заптивач као савршен финиш. Заптивање гел се излечи под УВ лампом, а затим са средством за чишћење и полирање Зеллетте и сјај.

База Боја финиш - све у УВ лак за нокте

- Нема лепак слој и слој сјаја потребно
- Без знојење
- Високи сјај
- Покривање са тиме апликације
- Лекови под УВ ЛЕД лампа
- Лако се наноси као лак за ноктевискозност
+

танак средњи дебео

Печат
+

УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.5

Преглед

5
1
4
1
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни