Потврдио интернет продавница
Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
3 године гаранцију на све уређаје
Више од 150 лосионе ЛЕД
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел лак / гел лак soak off
Discount of 11,00 € from an order value over 99,00 € with Discountcode SUMMER2016
Vylet-Nails Premium УВ Лак Нуде - лак и гел
Детаљи
+
Геллацк Vylet-Nails Premium УВ индекс наил полисх Нуде глатке нокти су створили са предивним површине. Апликација је врло једноставна. УВ боја се примењује као конвенционални премаз, а затим излечио под УВ светлости. Ако је потребно, додатни слојеви могу повећати интензитет боје.

Vylet-Nails Premium Геллацк УВ индекс лак за нокте Нуде бити природни нокти, али и под условом акрилне или гел нокте и са трајним лак премазом у сјајним бојама. Пре примене УВ индекс нокте на природне нокте је потребан прајмер. Идеалан је основни премаз, који поравнава нокат и штити од пребојеност због боје длаке. Да ли је база капут осуши, премија Геллацк УВ лак за нокте се наноси у танком слоју и излечио под УВ лампом. Да ли је интензитет постиже може се директно, хидроизолациони слој, алтернативно више слојева боје и излечио појединачно. Као завршни слој финиш је представљен у сваком случају да нокат плоча је трајно заштићено од огреботина и УВ боје боја дуго сачува своју супериорну сјај.

База Боја финиш - све у УВ лак за нокте

- Нема лепак слој и слој сјаја потребно
- Без знојење
- Високи сјај
- Покривање са тиме апликације
- Лекови под УВ ЛЕД лампа
- Лако се наноси као лак за нокте

вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
УВ погодан

Oblikovati čvrste i izdržljive nokte UV gelovima i odgovarajućim priborom: UV gelovi su dostupni u puno različitih boja i u različitoj gustoći i stvrdnu se u UV lampi ili CCFL lampi za 120 sekundi. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu UV gelova.

ЛЕД погодан

LED gelovi i odgovarajući pribor omogućavaju posebno brzo modeliranje noktiju: LED gelovi se stvrdnjavaju u LED lampi ili CCFL lampi za 30-90 sekundi ili kao obično ispod UV lampi za 120 sekundi, mogu se skinuti i ne moraju se turpijati. Ovim pečatom označeni proizvodi su pogodni za primenu LED gelova.

Ацид-фрее

Ste alergični i ne žele da se odreknu još lijep nokte. Zatim jednostavno koristiti bez kiselina gela, jer je to alergija.

Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни