Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / гел боја
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode AUTUMN2016
гел боја гел боја Пронађите ваш гел боја у преко 372 различитих боја Идите до ваше омиљене боје

гел боја

Сортирај по: стандард
Filter articles
Пронађи боју
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN гел боја NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
3,90 € *
Гел премази су међу УВ лакова за нокте и савршено комбинују особине традиционалних лак за нокте и УВ гелова.Боја се наноси четком, а лечи под УВ светлом-. За додатне печата је врх слој за коришћење. Такође ће бити излечена са УВ светлом или ЛЕД светло.
Танки вискозних гел превлаке су слични у процесуирању једноставних Лакови за нокте, па је сличан припреми плоче нокта. Дакле, површина треба да буде очишћена од масноће, чиста и сува, тако да боја добро пријања. На природних ноктију база премаз се наноси као база. То побољшава приањање и пребојеност нокта се поуздано спречена.Превлачећи слој од УВ-лака за нокте се наноси на последњу слој у структури акрилне или гел нокта. Важно је да се примени танак али непрозиран слој. Ово обезбеђује поуздано лек под УВ светлом и пружа огреботине отпоран површине. Је жељени интензитет боја није постигнут, још УВ-лак слој може се применити.
Би требало да иде веома брзо, препоручујемо огулити лак за нокте.Гел Полисх може се уклонити без Цлеанер.Примењује лак слој се лако уклања са спољним ивицама да изгледа као танка коже нокта. Неколико трагови који могу да остану на нокта, онда се лако може уклонити са Цлеанер.
Гел лак је доступан у нашој онлине продавници у великом броју боја и текстура варијација. Без обзира да ли мат или сјај, обогаћен са шљокицама честицама или љуспица - не оставља неиспуњену жељу. Због лакоће прераде и моделирање ноктију могу се више пута реинтерпретира и редизајниран. Је савршен изглед једном пронађен, држи лак за нокте гел својства боја и дуго поуздан без распадања или огреботине. УВ геллак идеал је такође у примени ноктију уметности креације. Боје боје могу се мешати или комбиновати са ноктију уметности налепницама и другим елементима. Посебно упадљивим капути, на пример са екстремним сјај може да се користи, на пример у вези са француском наил арт и стварају нове и појединачне стилове.
Је шема боја савршено, а ноктију потпуно, заптивање одвија. Топ Цоат је идеалан погодна за ову сврху. Он је ојачала стабилност гела слоја и боја за додатну сјајем. Ако мат завршити је пожељна и то је већ постиже са погодно мат геллак, такође може да буде не-сјајна топ цоат се користе.
Прегледајте наш nded oнлине продавница и бићете изненађени широком спектру геллак. Производи које нуди нас су без из метил метакрилат и отуда се такође могу применити мали ризик од осетљивих људи!


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни