Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / Гел за нокте
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
Гел за нокте Гел за нокте Пронађите ваш Гел за нокте у преко 332 различитих боја Идите до ваше омиљене боје

Гел за нокте

Сортирај по: стандард
Filter articles
Пронађи боју
NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN Гел за нокте NAIL-EON MAGIC MAGNET PEN
од 2,40 € *
На танком вискозни гел лакови су слични једноставни за нокте у њихову обраду, стога и припрему нокта тањир сличне. Тако , на површину требало сув, чист и слободан од масти тако да се боја не придржава па. На природан нокат је основни слој као основа за примену. Ово повећава на приањање и промјена боје на ексер је поуздано спречава. Превлака од УВ лак за нокте се примењује када акрил или гел закуцам на последњи слој структуру. Важно је танко, али непрозирно слој. Ово осигурава поуздан лијек под УВ светло и осигурава огреботина-отпоран и отпоран је на површинама. Интензитет жељене боје и даље није постигнут, може да се примени на више УВ лак.


Морамо бити јако брзи, препоручујемо кору од лака за нокте. На лаком гел се могу уклонити без иистаиица. Примењена премаза ће бити одбијен да једноставним спољне ивице као танка кожа ексер таблице. Неколико нумере које могу остати на ексер, могу лако уклонити након тога са иистаиица.
Гел лак је доступна у нашој мрежи-продавници у великом броју боја и текст рецепте. Да ли мат или сјајном, обогаћена Глитер или пахуљице - нема жеља остаје отворено. Кроз лако wоркабилитy, модел локацију нокте може бити тумачи изнова и изнова и дизајниран.

Идеалан изглед ни налази се лак за нокте боја гел за својство задршке дуго и поуздано без чип или огреботина. УВ гел за нокте је идеалан такође у апликацији нокат арт креација. Емајл боје могу бити помешане или у комбинацији са нокат арт налепнице и друге ставке. Упадљивог премаза, на пример са екстремним Глитер ефекат уметност може применити на пример у вези са на Француску и производе за нове и појединачни стилови.


Је савршен боја или лак уметност потпуно, заптивне површине. Врхунски капут је идеалан за ову сврху. Он је ојачао стабилност слој гела лакова и додатни сјај. Природним бојама желите, да ли је већ постигнут одговарајући начин Мате гел лак, такође се може користити није сјајни капут.
Претражи кроз наша ндед онлине трговина и изненадили мноштво гел за нокте. О производима које нам нуди су бесплатни метил метхацрyИате и могу се такође применити по осетљиви људи ниског ризика!

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни