Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / гел / гел боја
Discount of 11,00 € from an order value over 199,00 € with Discountcode SUMMER2016
NAIL-EON Гел лак HIGHLIGHTS Limited Edition
Детаљи
+

Наши премази имају гел Peel Off Лак за нокте и боја гуљење својства. Само нека прајмер и базу капут, онда можете да користите наше гел превлаке поново уклоњена из нокта после неколико дана лако.

Наш NAIL-EON Gel Polish гел Пољски Хигхлигхтс Лимитед Едитион вам нуди специјалну интензитет боја.Производ ће вам помоћи стварању невероватних нокте које ће привући пажњу. Гел Полисх производи су најбољи избор ако желите гела заснован ноктију дизајн, али не желим да идем кроз дуг процес стварања традиционалне гел нокте.
Гел Полисх са овим је могуће применити гел директно из боце.Пољски ће бити примењен као лак за нокте, и да ће очврснути само УВ гелови. Због удобног коришћења, гел за нокте је већ стекао брзо растући број фанова.
Можете почети као обично, чишћења и уклањања нокте све трагове масноће. После тога нокат површине охрапавити помоћу ноктију датотеке. Гел Полисх се не може комбиновати са традиционалним УВ геловима примењују четкицу да се још више разноврсност. Не морате да се ограничи коришћење само гел пољске производе, користе традиционалне гелови УВ створити нове могућности за још диван ноктију!
Будите креативни и пустите машти слободан.
Ове нокте, као и сви наши производи су направљени коришћењем квалитетних састојака да обезбеди највиши квалитет за наше клијенте. Само квалитет сте научили да очекују од нас.

вискозност
+
танак средњи дебео
Печат
+
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.1667
Преглед
5
10
4
9
3
4
2
1
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни