Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Течности / Чишћење, дезинфекција и уклањање
Bacillol 30 Foam und Schaumsprühkopf Set

Детаљи
+

НДЕДс Бациллол 30 пена и спреј скуп је савршен Стартер Кит за поуздану дезинфекцију површина у свом ноктију дизајн, лепоте или педикир студију.
Артманова / Боде већ деценијама водећи међународни произвођач површина и руку дезинфекција у области медицинске опреме. Са припрема Бациллол 30 Пена је Артманова / Боде врхунски производ за брзу, ефикасну али нежни развијене површине дезинфекције.
Због своје ниске алкохола од 30%, припрема је такође погодан за осетљиве пластике без напада. Производ је идеалан пример за коришћење на УВ лампе, штављење кревета, столови од дрвета и пластике, као и усисавања.
Упркос његовом благост према површини производа је веома ефикасан против широк спектар бактерија и вируса. Она има своје корене у области медицине и стога је довољно да се највишим стандардима квалитета. Ови стандарди квалитета треба применити и у другим областима, где је зависи од хигијене и чистоће.
Стога препоручујемо само да се стави на врхунски квалитет када је у питању хигијене вашег рачунара.

Савети за употребу:
У вези са спреј главу, спреј за дезинфекцију благи пена на површину која се чисти. Потребно је само да дистрибуира ове са сувом крпом и пустите да делује лек. Апликација је тако лако - слично комерцијалне средство за чишћење стакла.

У нашој категорији Течности> чишћење, дезинфекција + удаљености ћете наћи више производа за руку и дезинфекцију површина и хигијене.

Мере
+

0.089 Метар (m)
0.184 Метар (m)
0.23 Метар (m)

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

5

Преглед

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни