Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Течности / Чишћење, дезинфекција и уклањање
NAIL-EON Гел Боја Уклањање

Детаљи
+

Желите да прилагодите своје нокте да одговара вашем расположењу? Дошли сте на право место! Зашто не пробати наше трајне NAIL-EON Гел Боја? Уклоните боју брзо и лако са нашим NAIL-EON Гел Боја Уклањање. Једноставно покривају нокте са течним уклањање и пустите је да се рад у пољском око 10-15 минута. Користећи заноктица Пусхер, које ћете наћи у нашој продавници уз број артикла 4120, нежно потисне све распуштена гела и лака.

Промените боју ноктију онолико често колико желите да се са овим иновирани уклањање. Једноставно припремите ноктију, чишћењем ван свих остатака. Следеће што су спремни за нове нокте у боји. Без обзира шта прилику, без обзира да ли нормалан радни дан, посебна прилика или за свој следећи интервју за посао резултати су исти, ти си нокте ће изгледати спектакуларно.

Поред тога, корист из оба лакоћа коришћења и трајност овог гела за нокте. Наши NAIL-EON Гел Боја Уклањање долази у величинама од 100 мл, 1000 мл и 5000 мл. Нека овај део чланка вашег професионалног колекције. Блаженство своје клијенте са флексибилност и издржљивост овог нокте. Као и, елиминише непријатност подношења пријаве.

Дајте ваше нокте инстант свеж нови изглед применом нових живих боја. Овај чланак додаје вредност за сваку ноктију дизајнер на буџет. Не оклевајте! Куповина овог члана сада на нашем најјефтинији велико цене!

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.2188

Преглед

5
14
4
12
3
5
2
1
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни