Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Течности / Чишћење, дезинфекција и уклањање
НДЕД Хигиене Спраи 70% - премиум Хигијена спреј за нокте моделирање и маникир
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

nded Хигијена спреј може да се користи за прање руку и површина, док не добије у отворене ране. Слични композиције чине основу оверено у дезинфекционим средствима.

Овај ноктију дизајн производа није сертификован, јер не може бити испуњен под асептичним условима, али такође делује као такве. Да би се обезбедила стандард хигијене у било регистровано Наил Салон, указујемо да се средства за дезинфекцију се пренети само за своје потребе, за даљу продају само под асептичним условима.

Поред nded Нагелмоделлаге хигијену Спраи нудимо у нашим течности за чишћење, дезинфекцију + уклањање такође различитим овереним рукама - и површине за дезинфекцију у Хартманн. За производе за нокте дизајн дезинфекцију једноставно гледати бројеве ставки 4173 30 Бациллол пена, 4175 и 4176 Стериллиум класичан чиста и 4178 Бациллол 30 Фоам са пеном спрејом.

Такође, за ваше здравље план у салону прави производ је. Нокат Салон хигијена чистач је посебно без боје - и произведених мириса и без уља, што доводи до боље пријањање нокта дизајн системи резултат него са конвенционалним средствима за чишћење.

Он је такође слободан алдехид, који доноси бољу компатибилност са њом. Због брз и остатака без испаравања у овом ноктију дизајна производа до оптималног чишћење. НДЕД Хигиене Спраи 70% - премиум Хигијена спреј за нокте моделирања, маникира и педикира.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4.871
Преглед
5
27
4
4
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни