Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Течности / Чишћење, дезинфекција и уклањање
_НД3ДНД3ДндедНД3ДНД3Д_ Ноктију чистач благо - ноктију чистач мека за нежно чишћење
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Као посебан течност за чишћење природних ноктију на nded ноктију чистач припада благо - Наил чистач мека нужно и наил арт прибор. 70% изопропил алкохол обезбеђују ефекат дезинфекције, тако да се мора узети у обзир не само чишћење али и хигијена у сваком тренутку. Цлеанер се користи за одмашћивање и чишћење нокта пре бојења или пре ноктију моделовања.

Друга апликација за нокте за чишћење из чишћење категорије, дезинфекцију и уклањање nded има и током Гелмоделлаге. Добијени после очвршћавања гела слојева лепљива слој може се лако и потпуно уклонити са нокта чишћење. Ово осигурава да ће следећи слој чува на сигурном. Исто тако, акрил, фиберглас и лак за нокте могу се уклонити са течношћу лако. За примену nded се примењује на нокта чишћење Зеллетте, нокат је избрисано са импрегнираног Зеллетте док чак последњим остацима боје или масти даље од нокта. За тврдокорних депозита ноктију површина може да се натопљен са средством за чишћење. У зависности од тога да ли је ноктију чистач је мека запослен у приватном или професионалном пољу, разних контејнер величине од 100 до 5000 мл су на располагању. Боце за пуњење су такође доступни овде у радњи! НДЕД ноктију чистач Милд - Премиум Наил-чистач Софт 70% изопропил алкохол за ноктију моделовања, маникира и педикира.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни