Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Течности / Чишћење, дезинфекција и уклањање
_НД3ДНД3ДндедНД3ДНД3Д_ Ноктију чистач цитрус благо - нежан природни нокат чишћење
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

30% изопропил алкохол у nded ноктију чистији Цитрус благи - Наил Цлеанер Цитрус мека осигурају да течност не само чисти већ дезинфикује, а цитрусни мирис пружа пријатну климу у апликацији. Наил Цлеанер је погодан за све кораке у наил арт и ноктију моделирање и ствара најбоље услове за дуготрајан и сјајне нокте креације.

ексер чишћење је важно не само за чишћење ноктију, на пример, пре наношења лака за нокте или моделирање материјала. Такође, током Гелмоделлаге нокат чистач ради добар посао. Дакле, знојење који наступа током сушења слојева гела може лако и пажљиво уклонити. Чист површина је увек предуслов за следећег слоја савршено пријања. Блага и стога посебно погодна за природне нокте чистач се наноси на Зеллетте, то се онда избрисано док преко нокта док не испуњава захтеве чистоће и масти. Тврдоглав гел или фибергласа остаје лакше када је натопљена плоча нокта отпасти. У салону за нокте велике количине течности за чишћење, дезинфекцију и удаљеност за разне рада је потребно, дакле, постоји nded ноктију чистач цитрус благо у три величине контејнер од 100 до 5000 мл. Матцхинг боце за пуњење и уклањање хемијског су овде у доступан продавница. НДЕД ноктију чистач цитрус Благи - премиум ноктију-чистач цитрус-Мека је профилисан Гелсцхвитзсцхицхтенентфернер за нокте моделирања, маникира и педикира.

Повратне информације
+
Укупан број прегледа
5
Преглед
5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни