Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Течности / Чишћење, дезинфекција и уклањање
Discount of 10,00 € from an order value over 75,00 € with Discountcode SALE10
nded боца за нокат пољском уклањање са сунђером
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Приликом доношења нокте, постоји много течности које су потребне током различитих процеса. Имате течности на пример за чишћење, дезинфекцију и уклањање. Не само да чисти и дезинфикује руке и нокте, али и да исто алатима и уређајима. Хигијена и чистоћа су од виталног значаја приликом доношења нокте, барем подједнако важна као и одговарајућим алатима и материјалима.

Често на крају маникир, нокти су се полирају као савршен финале. Али нешто се увек деси, пољски могу добити оштећена или огребе. Нормално би требало да уклони нокте користећи памука пад и Ремовер течност. Уз овај начин, постоји могућност да и други прсти такође добити неке течности и лакова ће бити оштећена. Овде nded нокат пољски уклањање боца са сунђером је савршена помоћ. Једноставно ставите прст у боцу, и нека сунђер за уклањање нокте.

Бочица се допуни, а такође је дизајниран да се користи са врхом за уклањање. Сада уклањање савете могу бити заиста лако и једноставно. Ми вам нудимо највиши квалитет, поверење наше искуство које смо окупили током година. Овај производ може да вам помогне да уклоните лак, лако и једноставно.

Мере
+
0.058 Метар (m)
0.058 Метар (m)
0.067 Метар (m)
Повратне информације
+
Укупан број прегледа
4
Преглед
5
2
4
0
3
0
2
1
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни