Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Течности / Нега ноктију
nded Калцијум Нега

Детаљи
+

Многи желе уредан нокте и имају исти проблем као и многи други, који су нокти немају стабилност. За лепе, прелепе руке и лепе нокте исто тако, морају да ураде нешто. До свакодневног стреса у нашим рукама и ноктима су изложени, нокти могу изгубити стабилност и на тај начин сломи, разбити и разбити. Разних спољних утицаја, они су порозне и крте. Али то не треба да буде, и може се брзо и лако испунити екипи са одговарајућом пажњом. Требало би да знате шта течности су потребни за нокте негу.Маникир треба дати ако желите да имате лепе нокте. Након нокти морају бити правилно збринути. Наш nded калцијум брига је савршено погодна да обезбеди ломљиви нокти са основним хранљивим калцијума.Активни састојак може бити ломљиви нокти опет еластично и тиме спречава ризик од цепања, пуцања или ломљава. Добићете хранљива бригу за своје нокте у 15 мл бочици са четкицом. Са четком, можете лако брига за природну јачање ваших природних ноктију, примењивати као ноктију лаком. Ми испоручи најквалитетније производе. Наше дугогодишње искуство као произвођача, можете у потпуности може веровати. Не очајавајте дуже ноктом, ако су крти и крхка и одржавање наше калцијума.

Мере
+

0.033 Метар (m)
0.019 Метар (m)
0.075 Метар (m)

Печат
+

Stvrdnjavaju se na vazduhu

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Ulepšajte prirodne nokte ili umetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na vazduhu.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.7273

Преглед

5
9
4
1
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни