Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Течности / Припрема и завршница
Еuro-Line пример

Детаљи
+

Ко није видео или искусио пре, ако ружне ваздушни мехурићи или растворени материјал у близини заноктица или на слободном крају ноктију ивица вештачких ноктију визуелно уништених или чак озбиљно угрожени. Да бисте избегли такве ситуације, можете користити нашу евро-Лине Пример. Он је неопходан производ који не би требало да недостаје између корака припреме и завршити не на моделирање материјала за оптимално везују за природне нокте. На основу нашег дугогодишњег кнов-хов, ми смо само донети напредне производе. То вам даје најновију генерацију нашег прајмера на веома повољној цени. Донесите наш специјални агент везивање након завршетка основне припреме - руке дезинфикују темељно, потисне заноктице / уклонити, анматтиерен ноктију тањир са тампон, прашине и масти са преосталом чишћење натопљен Зеллетте марамице - на нокат површини и пустите да се осуши за њега. Који се може постићи краткорочним озрачивања УВ светло се убрзава од умрежавања уређаја од око пола минута. Немој да прајмер молимо Кунстнагелтипс јер не могу да наплате тамо. Онда можете да наставите са својим уобичајеним корацима за успешну нокте. Ви ћете приметити значајан напредак у приањање и издржљивости ваших ноктију по узору. Лифтингс сада ствар прошлости. Ове, као и остале течности и други високи производи професионални квалитет, могу се наћи у нашој онлине продавници. Ндед само вам даје као купца пријатељски цена перформансе.

Мере
+

0.033 Метар (m)
0.027 Метар (m)
0.075 Метар (m)

Печат
+

Stvrdnjavaju se na vazduhu

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Ulepšajte prirodne nokte ili umetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na vazduhu.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.285714285

Преглед

5
3
4
3
3
1
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни