Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Течности / Припрема и завршница
Заноктица одстрањивач за благом лабављења заноктица

Детаљи
+

Заноктица је важан део ноктију. Он штити нокте од продора бактерија. Заноктице треба добро одржавати. Да бисте видели добро негован руке добре, с друге, заноктица може поцепати ако се не одржава.

Један од најважнијих корака у припреми за маникир или ноктију је да уклоните заноктице. Заноктица никада не треба сећи или скраћен. И за маникир, као и неколико ексера је неопходно на разне течности за припрему и завршне обраде.

Наш ндед заноктица одстрањивач помаже вам да уклоните заноктице у благом и пажљиво начин. Термин одстрањивач може бити иритирајуће. Заправо уклања течност заноктице не, они то упијао. Ово омогућава заноктице су потиснути мало и непотребно парче коже може ољуштити боље.

Заноктице треба нежно гурнуо назад са дрвеним штапом. То не би требало да буде широко решити јер може изазвати болну до повреде кутикуле друго. Заноктице могу да се пажљиво уклонити са меком крпом.

Искористите нашег дугогодишњег искуства у производњи, са којом смо вам гарантујемо највиши квалитет наших производа. Приуштите заноктица потребну негу и користите наш нежни и хранљива заноктица уклањање за савршену и уредан изглед ваших руку.

Печат
+

Stvrdnjavaju se na vazduhu

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Ulepšajte prirodne nokte ili umetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na vazduhu.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.5625

Преглед

5
11
4
3
3
2
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни