Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Течности / Припрема и завршница
Прајмер је киселина бесплатан Ултрабонд за припрему Нагелмоделлаге

Детаљи
+

У професионалном нокта салону, најважнији прибор за припрему и дораду, као и за моделирање себе мора увек бити довољно на располагању на лагеру.

Међу најчешће коришћених течности у дизајну ноктију је свакако један од прајмера. Прајмер и Бонд ултра Одмастити и очистите ноктију прашине и прљавштине.

Течност осигурава да пластелин обвезнице на чврсто и трајно са површине природног нокта.

Се примењује, супстанца после руке чисте, заноктица је уклоњен и ноктију је поднета у форму. Киселина без ултра Бонда буквар обезбеђује одлично приањање добит између природног и акрилне или гел ноктију.

Добра је ова nded прајмер за све системе моделирање и сваки тип ноктију. Користи Количина се пакује по потреби, одговарајуће посуде су ___- ___ 0_1 продавница.


Печат
+

Stvrdnjavaju se na vazduhu

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Ulepšajte prirodne nokte ili umetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na vazduhu.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

5

Преглед

5
2
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни