Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Течности / Припрема и завршница
NDED Премаз за нокте

Детаљи
+

NDED Primer пружа савршен темељ за наредне ноктију. Ова течност обезбеђује дуготрајан и стабилан спој природног нокта и ноктима све главне системе зграде. Многи купци имају танке, крт, лабаве, масну нокте или имају доста стручног рада са водом.Правилна примена је алфа и омега у припреми и завршити за подизање бесплатне третмане ноктију. Почните чишћење ваше нокте и дезинфикујте их. Сада се бринемо добро брине о својим заноктице. Храпавити мало тањир ноктију. Размислите такође угловима овде. Ако су ваши нокти су матирано, уклоните чак подношење. Натопите Зеллетте са чистачем и обришите га поново нокте. Онда је наш прајмер штедљиво наноси четком на чисте суве нокте.Веома ефикасан лепак је изузетно плодна, што је његова употреба веома погодан и економичан. Он такође може ширити веома добро. Међутим, будите сигурни да када се примењује осмог четком да производ не дође у контакт са кожом или је на крају и сликана на сету врху. Онда касније, гел / акрилик / фиберглас пукне од врха. Сада можете да наставите са даљим корацима прераде, као и обично. Садржај: 15 мл или 4000 мл јаке темеље и не љушти више - и сами видите!

Печат
+

Stvrdnjavaju se na vazduhu

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Ulepšajte prirodne nokte ili umetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na vazduhu.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

4.6014

Преглед

5
92
4
39
3
5
2
2
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни