Наш врућа линија : +49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
Више од 150 лосионе ЛЕД
3 године гаранцију на све уређаје
Из реда вредности од 29 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Налазите се овде: Ексер дизајн / Течности / Припрема и завршница
Vylet-Nails Одстранјивач кожице

Детаљи
+

Vylet-Nails - Ако заноктица често испуцала, крт, дебели или порасла веома богат? Од Наилс домета вилет ћемо вас упознати са ефикасна и веома брине о узнемирујуће заноктица уклањање за ваш маникир или педикир. Ова напредна течност вилет Нокти заноктица са бадемовим уљем. То не би требало да изостане из репертоара припреме и завршити. Наравно, за своје нокте само најквалитетнији састојци се користе. Дакле, можете бити сигурни да ваше природне нокте мало више рачуна са нашим производима. Предвидите желимо да објаснимо да је представљена заноктица не распусти заноктице, али омекшава жуљеве и вишак комада кожи. Нанесите уклањање. Након краћег излагања гурнути омекшалу кожу ноктима нежно враћа са дрвеним штапом или коња стопала. Молимо никада не сече маказама!Глатка, црна стаклена флаша долази са четком. Ово помаже у прецизне примене на одговарајуће области.Четкица боца се пуни са 15 мл овог премијум производа.Лепа слова употпуњује елегантан изглед и чини боцу чак иу очима привлачном. Практичан и штеди простор, можете одложити на одстрањивач шминке на свом торби. Немојте оклевати и изгледају као са нама. То чини схоппинг забавно и вредност је огромна.

Мере
+

0.033 Метар (m)
0.032 Метар (m)
0.075 Метар (m)

Печат
+

Stvrdnjavaju se na vazduhu

Oblikovanje noktiju bez uređaja za stvrdnjavanje: Ulepšajte prirodne nokte ili umetne nokte bez tehničkih uređaja, nezavisno od strujnog napajanja. Ovim pečatom označeni proizvodi se sami stvrdnjavaju na vazduhu.

Повратне информације
+

Укупан број прегледа

5

Преглед

5
1
4
0
3
0
2
0
1
0

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€

nded међународни