Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Аирбрусх

Аирбрусх

Сортирај по: стандард
Filter articles
Аирбрусх боје Аирбрусх Аирбрусх боје
2,45 € *
30,63 € / 100 ml
Стилетто дизајн Савети Аирбрусх Стилетто дизајн Савети
7,44 € *
8,55 € / 100 g
Савети за аирбрусх Аирбрусх Савети за аирбрусх
од 2,25 € *
4,50 € / 100 g
Наил арт мешање плоча Аирбрусх Наил арт мешање плоча
0,95 € *
5,00 € / 100 g
Сортирај по: стандард
Аирбрусх техника - прецизан ноктију за савршене нокте
Основна опрема за аирбрусх наил арт

Овај ноктију успева Аирбрусхинг, потребни су разни прибор. У нашој продавници украс овог посебног наил арт варијанта је такође у понуди као практичан Аирбрусх сет. Обавезно за основне опреме су следећи алати и материјали:
• аирбрусх пиштољ
• клипни компресор са резервоаром под притиском
• прикључак црева, као што су спирално црево
• Филтер
• Држач пиштољ
• Чишћење
• Растворљив у води боје, укључујући црно-бела
• аирбрусх ноктију стенцил
Ако ова опрема доступна и рад припремљен, нокат може да почне. Препоручујемо коришћење уста стражара да избегну одређене удисање спреја магле. Околини треба да буду заштићени, сам рад захтева светле и одсјаја без светло за идеалом гледа на ексер.

Добра припрема за нокте за најбоље резултате

Ноктију може увек бити само као добар као припрема нокта је направљен. То је могуће користити технику аирбрусх акрилних или гел ексера или армиране природних ноктију. Површина мора темељно очистити, чиста и сува. Да би заштитили прст само-заштитни коже трафарет се лепе на нокат. Као прво нокат на палцу се прска. Након подешавања притиска компресора на 1,5 до 2 бара могу да почну примену аирбрусх боје. Растојање до нокта треба да буде око 4 до 5 цм.

Слојеви начин да савршено аирбрусх наил арт

Аирбрусх ноктију ради у неколико танких слојева. Дакле, резултати су нарочито добро. У првом кораку, ноктију је обезбеђен са прајмером. Бели је посебно добар и доноси наредне слојеве боје да сија. Је прајмер осуши, аирбрусх матрице може да се користи. Жељени мотив је постављен и притисне на нокат. Жељени боја се уводи у малој количини у резервоар компресора, удаљеност током примене може донекле смањити. Овде, такође, поново ради у неколико слојева.

Ако боја осуши и све жељене мотиви прска Стенцил је пажљиво уклоњен са пинцетом. Заштита прст може такође бити уклоњена. Готов Аирбрусх ноктију је запечаћена са топ капут и веома је добро заштићен од увенуће и огреботина.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€