Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art
Цатс очи Холограм Дисплаи 3к6 мм
Илустрација се може разликовати
Детаљи
+

Схиммеринг Цатс Еие са округлог Холограм екрана 3к6 мм у 12 боја су идеални ако пенушава и атрактивне Издвајамо ће бити укључени у ноктију моделовања. Тхе Теардроп облику штрас се притисне у моделирање масу и лечи према зависности од материјала. Сеал гарантује трајност и дуг сјај.
Пред очима мачка може се уградити са екрана, као наил арт, акрилик или гела ноктију потребе да се пажљиво гради. Природни ноктију је поднета и охрапавити. Прајмер обезбеђује потребну пријањање основног премаз нокта. Слој по слој, моделирање ноктију сада формиран са Ц-криве су рхинестонес су у последњем структури слоја по жељи убачена од мачке очи холограм екран 3к6 мм и лечи или сушени. Дакле, штедише су одговорни стабилан у вештачких ноктију. За дуготрајност и висок сјај примењује длака. Заптивање гел је офарбана у танком слоју на нокта, а лечи под УВ светлом за две до четири минута. Након завршетка са чисти и полирање уља, сија ексер за дуже време и издржљива отпоран на гребање.
Мере
+
0.025 Метар (m)
0.005 Метар (m)
0.025 Метар (m)
Повратне информације
+

Нема коментара на том језику за ову ставку.

Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€
nded међународни