Наш врућа линија :
+49 (0) 2428/8198992
Потврдио интернет продавница
3 године гаранцију на све уређаје
Куповина у обзир & више
Из реда вредности од 59 € ћемо вам дати трошкове схиппинг!
Поклони од 49,00 €
Налазите се овде: Ексер дизајн / Nail Art / Перле у боји

Перле у боји

Сортирај по: стандард
Filter articles
Сортирај по: стандард

Прсте и руке су инспиративни за уметнике - то је увек било тако. Без обзира да ли се осврнемо на рукама Венера у Ботичели је "Рођење Венере" изгледају, узми своје детаљне и љубављу обогаћен прстима нежно на груди, или ако се осврнемо на прстеном рукама женске изгледа Рубен'сцхен - рукама и прстима фасцинантан уметник, и то не и најмање важно нокте, који дају толико привлачан руке коначни додир. Сјај је да се приметити нокте може да буде - па зашто рад са бојом? Наил арт стаклених перли може добро користити за постављање малим светлуцавим детаљима. Дакле, као драгог камена прст прстен даје јединствен карактер да лепо дизајнирана стаклене перле ноктију харизму. И као што разнолик као свет драгог камења су наил арт стаклене перле, које ћете наћи у нашем каталогу.

Mикро таклених перли ноктију уметности у наше колекције су различити, одговара свакој прилици и веома издржљив. Они се монтирају у неосушеног лак или гел и доступни су у многим бојама - прелијева или транспарентна, изгледају у фармеркама, металик или типа седеф. Повремени, елегантан, боја-у координацији са остатком дизајна или као тачке контраста: Постоји небројено много начина за коришћење Наил Арт микро стаклене перле у дизајну ноктију.


Ексклузивне понуде.Само за вас. Пријавите се одмах ваучер важи до 31.12.2012, када корисник може прегледати од куповине вредност 40 €
5€